RSS-kanalen voor vastgoed en jobs

Reclame voor eigendom in het buitenland, woningen en job advertenties

Reclame voor eigendom in het buitenland, woningen en job advertenties

Door reclame te maken voor je eigendom, apartementen of job advertenties, kan je bijkomende bezoekers en aanvragen verwerven.

Just Landed heeft een gespecialiseerde huizen- en job portaal voor mensen die verhuizen naar het buitenland. Om de upload van advertenties te vergemakkelijken bieden we een soort systeem aan op onze website.

Hoe werkt het?

Je advertenties worden automatisch in onze database upgeload via het RSS-kanaal dat de vereiste gegevens bevat. Een RSS-kanaal is een bestand dat gegevens van jouw advertentie bevat in een standaard formaat. Zo kan Just Landed het bestand ophalen en plaatsen in de database om daarna de inhoud weer tegeven op de website. Daarvoor hebben we een RSS-kanaal van jou nodig dat voldoet aan onze verwachtingen. Op deze website vind je info over RSS-kanalen.

Hoe worden potentië klanten aangetrokken door RSS-kanalen?

Alle advertenties worden gelinkt aan jouw webpagina met je originele advertentie over huizen of jobs. Gebruikers kunnen je contacteren door n

aar je site te gaan en je contactgegevens te raadplegen. Dit betekent dat

  • Je extra klanten en aanvragen aantrekt
  • Alle aanvragen kun je onmiddellijk zien op je site

De advertenties worden getoond aan gebruikers die op zoek zijn naar je diensten aangezien RSS-advertenties zich bevinden in de zoekdatabase van Just Landed (vb. locatie, aantal kamers, prijzen, salaris etc.) Hierdoor klikken bezoekers sneller door en is er een groot aantal aanvragen.

Als je meer wenst te weten over de mogelijkheden van adverteren, aarzel dan niet om ons te contacteren.